Kan ikke sammenkoble høyttaler med Bluetooth®-enhet

Prøv denne fremgangsmåten for å løse problemet:

Kontroller at høyttaleren kan oppdages. Trykk på Bluetooth til Bluetooth-indikatoren blinker sakte blått

Bluetooth

Kontroller at Bluetooth er slått på eller aktivert på enheten

Kontroller at du har valgt Bose Mini SoundLink i sammenkoblingslisten på enheten, og at enheten har bekreftet tilkoblingen

Det kan være at Bluetooth-enheten er utenfor rekkevidde. Prøv å flytte den nærmere høyttaleren

Slå om mulig av alle andre Bluetooth-enheter i nærheten, eller deaktiver Bluetooth-funksjonen på dem

Kontroller at Bluetooth-enheten støtter A2DP-profilen (stereo Bluetooth)

Når du kobler deg til en Windows®- eller Mac®-maskin, velger du Bose® SoundLink® Mini speaker som lydutgangsenhet i menyen for lydinnstillinger. Det kan være du må spille av et lydspor for å fullføre tilkoblingen (kontakt produsenten av enheten hvis du vil ha detaljerte instruksjoner)

Prøv en tilbakestilling. Trykk på Mute-knappen på høyttaleren i ti sekunder. Bluetooth®-enheten er koblet fra, og Bose® SoundLink® Mini-høyttaleren slås av. Trykk på på/av for å slå høyttaleren på igjen, og koble til på nytt

Lyddemping

Strøm

Se etter oppdatert programvare for Bluetooth®-enheten, eller gå til owners.Bose.com for oppdateringer til Bose® SoundLink® Mini-høyttaleren.