Gratis forsendelse på bestillinger over NOK 949.

Kan ikke sammenkoble høyttaler med Bluetooth®-enhet

Prøv denne fremgangsmåten for å løse problemet:

kontroller at høyttaleren kan oppdages. trykk på bluetooth til bluetooth-indikatoren blinker sakte blått

Bluetooth

kontroller at bluetooth er slått på eller aktivert på enheten

Kontroller at du har valgt Bose Mini SoundLink i sammenkoblingslisten på enheten, og at enheten har bekreftet tilkoblingen

det kan være at bluetooth-enheten er utenfor rekkevidde. prøv å flytte den nærmere høyttaleren

slå om mulig av alle andre bluetooth-enheter i nærheten, eller deaktiver bluetooth-funksjonen på dem

kontroller at bluetooth-enheten støtter a2dp-profilen (stereo bluetooth)

Når du kobler deg til en Windows®- eller Mac®-maskin, velger du Bose® SoundLink® Mini speaker som lydutgangsenhet i menyen for lydinnstillinger. Det kan være du må spille av et lydspor for å fullføre tilkoblingen (kontakt produsenten av enheten hvis du vil ha detaljerte instruksjoner)

prøv en tilbakestilling. trykk på mute-knappen på høyttaleren i ti sekunder. bluetooth®-enheten er koblet fra, og bose® soundlink® mini-høyttaleren slås av. trykk på på/av for å slå høyttaleren på igjen, og koble til på nytt

Lyddemping

Strøm

Se etter oppdatert programvare for Bluetooth®-enheten, eller gå til owners.Bose.com for oppdateringer til Bose® SoundLink® Mini-høyttaleren.