90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Slik tar du vare på Bose®-produktet ditt

Normal rengjøring

Tørk forsiktig av de utvendige overflatene på hodebåndet, kontaktene, plastdelene og hodebåndputen med en myk klut fuktet med vann og mild såpe. Vær spesielt forsiktig når du rengjør øreputene og de utvendige overflatene på øreklokkene. Ikke dypp øreputene i vann eller annen væske.

Øreklokkeåpninger på hodesettet

Åpningene på hodesettet må holdes rene og frie for smuss. Kontroller at åpningene på hver øreklokke er rene før bruk. Når du tørker av øreklokkene på hodesettet, må du passe på at du ikke får støv eller smuss i åpningene. Bruk om nødvendig pinsett til å forsiktig fjerne fremmedlegemer som har satt seg i åpningene. Ikke blås luft inn i eller støvsug åpningene, ettersom dette kan skade hodesettet.

Innvendig netting i øreklokke

Ikke prøv å fjerne, bytte, reparere eller rengjøre denne komponenten. Den innvendige nettingen på innsiden av øreklokken er viktig for riktig bruk av hodesettet. Hvis nettingen ser ut til å være skadet eller utslitt, kontakter du Bose. Hvis den innvendige nettingen blir fuktig på grunn av fuktighet i omgivelsene, for eksempel lett regn, dugg, svette eller kondens, må du la den lufttørke. Ikke bruk elektriske ovner, vifter, hårtørkere eller lignende innretninger til å tørke den innvendige nettingen.

Mikrofonvindskjerm

Fjern vindskjermen fra mikrofonen slik det er beskrevet i Utbytting av mikrofonvindskjerm. Vask vindskjermen ved å dyppe den i mildt såpevann. Skyll vindskjermen, la den lufttørke, og fest den igjen.

Hodebåndpute

Fjern puten som beskrevet i Utbytting av puter. Legg puten i en løsning av vann og et mildt vaskemiddel. La puten lufttørke, og fest den deretter igjen.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din