Endring av skjermspråk

Bruk denne fremgangsmåten hvis du vil endre språket som vises på kontrollkonsollen:

Slå på TV-en og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle®-systemet

trykk på setup på kontrollkonsollen.

trykk på pil ned på fjernkontrollen for å utheve ikonet for språk i systemmenyen på tv-en, og trykk deretter på ok

trykk på pil opp eller pil ned for å utheve språket du vil bruke, og trykk på ok for å velge det

trykk på exit (avslutt) for å gå ut av menyen