TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Endring av skjermspråk

Bruk denne fremgangsmåten hvis du vil endre språket som vises på kontrollkonsollen:

Slå på TV-en og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle®-systemet

trykk på setup på kontrollkonsollen.

trykk på pil ned på fjernkontrollen for å utheve ikonet for språk i systemmenyen på tv-en, og trykk deretter på ok

trykk på pil opp eller pil ned for å utheve språket du vil bruke, og trykk på ok for å velge det

trykk på exit (avslutt) for å gå ut av menyen