Endring av skjermspråk

Bruk denne fremgangsmåten hvis du vil endre språket som vises på kontrollkonsollen:

på fjernkontrollen til lifestyle®-systemet trykker du på system

trykk på pil høyre for å utheve "media center"-ikonet

trykk på pil ned to ganger for å utheve "display language" (skjermspråk)

trykk på pil høyre én gang og deretter enten pil opp eller pil ned for å endre skjermspråket

trykk på exit (avslutt) for å gå ut av menyen

Endre skjermspråket til PMCII-fjernkontrollen

Sørg for at huskoden er riktig angitt. Huskoden til Personal® music center II (PMCII) må stemme overens med den til fjernkontrollen for hovedrommet. Hvis huskoden er feil angitt, reagerer ikke fjernkontrollen. For more information on setting the house code for the PMCII, see Changing house code settings.

For å endre skjermspråket til PMCII må du først endre skjermspråket til mediesenteret. Når dette er gjort, følger du disse trinnene:

på pmcii trykker du på konfigurering

flytt linjen nedover til "language: update" (språk: oppdater) er uthevet

trykk på pil høyre. pmcii viser "personal music center ii" på skjermen. "please wait configuring" (vent, konfigurerer) vises på det nye skjermspråket mens endringen finner sted