TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Endring av innstillinger for spillmodus

Spillmodus gir bedre grafikkytelse for spillsystemer.

Følg denne fremgangsmåten hvis du vil justere innstillingen for spillmodus:

Slå på TV-en og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle®-systemet

trykk på source på fjernkontrollen og bruk deretter pil opp eller pil ned for å velge kilden for game console (spillkonsoll). trykk på ok for å bekrefte

trykk på more

trykk på pil høyre for å utheve ikonet for alternativer, og trykk deretter på ok

trykk på pil opp eller pil ned for å utheve game mode (spillmodus)

trykk på pil venstre eller pil høyre for å justere innstillingen for spillmodusen (av eller på)

trykk på exit (avslutt) for å gå ut av menyen

Merk: Spillmodusbehandling er alltid aktiv for TV-kilden.