Få gratis forsendelse når du bestiller i dag.
 

Slik bytter du StayHear+ Sleep-propper

Hvis du vil ha optimal støymaskering og stabilitet, er det viktig å velge den riktige størrelsen på StayHear+ Sleep-proppene. Velg den størrelsen som passer best i øret ditt og føles mest komfortabel. Det kan hende du må prøve alle tre størrelsene for å finne ut hvilken som passer best. Det kan hende du må ha forskjellig størrelse i hvert øre.

Hver sleepbud og StayHear+ Sleep-propp er merket med enten en L eller en R. Sørg for å sette inn venstre sleepbud på den venstre proppen og høyre sleepbud på den høyre proppen.

Hold basen til StayHear+ Sleep-proppen, dra proppen bakover, og skyv forsiktig sleepbuden ut av proppen

Sett den løftede linjen nær åpningen av den nye StayHear+ Sleep-proppen med sporet på munnstykket til sleepbud. Skyv munnstykket inn i åpningen. Så strekker du forsiktig basen av proppen rundt baksiden av sleepbud for å holde sleepbud på plass. Sørg for å sette venstre sleepbud inn i den venstre proppen og høyre sleepbud inn i den høyre proppen

Kontroller at sleepbud er satt inn på riktig måte i proppen. Bose-logoen på sleepbud skal vende utover og ha høyre side vendt opp, og begge ladekontakter skal være synlige gjennom baksiden av proppen

Sett sleepbuds inn i øret

StayHear+ Sleep-proppen gjør at sleepbud sitter komfortabelt og godt i øret. Vingen på proppen passer like under ørekanten.

Plasser sleepbud i øret

Drei sleepbud tilbake for å låse den på plass.

Trykk på vingen på proppen for å få den under ørekanten

Sjekk din StayHear+ Sleep-proppstørrelse

Sammenlikn hvor godt øreproppene dine passer med størrelsesguiden nedenfor for å se om dine gjeldende StayHear+ Sleep-proppestørrelse passer for deg. Vingen til proppen skal passe godt under ørekanten uten å bli komprimert.

I tillegg kan du prøve følgende:

  • Prøv å snakke høyt. Stemmen din skal høres dempet i begge ører
  • Rist på hodet. Sleepbuds bør holde seg på plass

Hvis den gjeldende proppestørrelsen ikke sitter godt, velger du en annen størrelse.

Var dette nyttig?

Send

Takk for tilbakemeldingen.