Gratis forsendelse på bestillinger over NOK 949.

Endring av språk for talemeldinger

Hver gang du slår på hodetelefonene, hører du en talemelding som forteller hvor mye strøm det er på batteriet i hodetelefonene. Talemeldinger veileder deg gjennom Bluetooth®-tilkobling.

Slik endrer du språket:

• Mens du har på deg hodetelefonene, kan du trykke på og holde inne knappene for volum opp og volum ned samtidig, til du hører talemeldingen for det første språkalternativet.
  • Trykk på knappene for volum opp og volum ned for å bla gjennom språkene: Engelsk, spansk, fransk, tysk, mandarin, japansk, koreansk, italiensk, portugisisk, svensk og nederlandsk.
  • Når du hører navnet på språket du vil bruke, trykker du på flerfunksjonsknappen og holder den inne for å velge språket.