Endring av språk for talemeldinger

Hver gang du slår på hodetelefonene, hører du en talemelding som forteller hvor mye strøm det er på batteriet i hodetelefonene. Talemeldinger fører deg også gjennom Bluetooth® -sammenkoblings- og -registreringsprosessene.

Slik endrer du språket:

• Hold inne volum opp-knappen og volum ned-knappen samtidig mens du har hodetelefonene på til du hører talemeldingen for det første språkalternativet
  • Trykk på knappene for volum opp og volum ned for å bla gjennom språkene: Engelsk, spansk, fransk, tysk, mandarin, japansk, koreansk, italiensk, portugisisk, svensk og nederlandsk
  • Når du hører navnet på språket du vil bruke, trykker du på flerfunksjonsknappen og holder den inne for å velge språket.