Endring av språk for talemeldinger

Hver gang du slår på hodetelefonene, hører du en talemelding som forteller hvor mye strøm det er på batteriet i hodetelefonene. Talemeldinger veileder deg gjennom Bluetooth®-tilkobling.

Slik endrer du språket:

• Mens du har på deg hodetelefonene, kan du trykke på og holde inne knappene for volum opp og volum ned samtidig, til du hører talemeldingen for det første språkalternativet.
  • Trykk på knappene for volum opp og volum ned for å bla gjennom språkene: Engelsk, spansk, fransk, tysk, mandarin, japansk, koreansk, italiensk, portugisisk, svensk og nederlandsk.
  • Når du hører navnet på språket du vil bruke, trykker du på flerfunksjonsknappen og holder den inne for å velge språket.