Kan sendes i løpet av 1-2 virkedager med en 90 dagers risikofri prøveperiode og standardfrakt

Endring av språk for talemeldinger

Hver gang du slår på hodetelefonene, hører du en talemelding som forteller hvor mye strøm det er på batteriet i hodetelefonene. Talemeldinger fører deg også gjennom Bluetooth® -sammenkoblings- og -registreringsprosessene.

Slik endrer du språket:

• Hold inne volum opp-knappen og volum ned-knappen samtidig mens du har hodetelefonene på til du hører talemeldingen for det første språkalternativet
  • Trykk på knappene for volum opp og volum ned for å bla gjennom språkene: Engelsk, spansk, fransk, tysk, mandarin, japansk, koreansk, italiensk, portugisisk, svensk og nederlandsk
  • Når du hører navnet på språket du vil bruke, trykker du på flerfunksjonsknappen og holder den inne for å velge språket.