Endring av språk for talemeldinger

Talemeldinger fra høyre ørepropp veileder deg gjennom Bluetooth-tilkoblingsprosessen, angir batterinivået og identifiserer tilkoblede enheter. Du kan tilpasse talemeldingene med knappene på høyre ørepropp.

Når du slår på hodetelefonene for første gang, er talemeldingene på engelsk. Slik velger du et annet språk:

Trykk på og hold inne knappene + og  samtidig til du hører talemeldingen for det første språkalternativet

Trykk på + eller  for å bla gjennom listen over språk

Når du hører språket du vil velge, trykker du på og holder inne multifunksjonsknappen for å velge det

Merk: Du kan også endre språket for talemeldinger ved hjelp av Bose Connect-appen.