Lading og kontroll av batteri

Hver gang du slår på høyttaleren, viser batteriindikatoren batteriets ladenivå i to sekunder, og hvis det er aktivert, kunngjør en talemelding batteriets ladenivå.

Hvis du vil høre strømnivået på batteriet mens høyttaleren er i bruk, trykker du på og holder inne av/på-
knappen til du hører en talemelding.

Hvis du vil se høyttalerens ladenivå, trykker du på og holder inne av/på-knappen mens du ser på batteriindikatorene.

○○○○0–20 %
••○○○20–40 %
•••○○40–60 %
••••60–80 %
•••••80–100 %

Lade høyttaleren

Sett den minste enden på USB-kabelen inn i USB-kontakten.

Koble den andre enden av USB-kabelen til en vegglader eller en datamaskin som er slått på.
Under lading blinker den siste batteriindikatoren hvitt. Når batteriet er fulladet, lyser alle fem batteriindikatorene hvitt.

Det kan ta opptil fire timer før batteriet er fulladet. Når batteriet er fulladet, gir det strøm til høyttaleren i opptil seks timer.

Beskyttelsesmodus for batteriet

Når høyttaleren er frakoblet og ikke brukes i mer enn tre dager og batterinivået er mindre enn 10 %, aktiveres batteribeskyttelsesmodus for å spare strøm. Du aktiverer høyttaleren på nytt ved å koble den til en vegglader eller datamaskin som er slått på.

Plasser høyttaleren på et kjølig sted når den ikke er i bruk.