Ladeetuiet vil ikke lade

Hvis ladeetuiet ikke lader, kan du prøve dette:

Koble USB-kabelen til en annen strømforsyning, som en annen veggadapter eller en annen USB-kontakt på en datamaskin

Kontroller ladeetuiets batteriindikatorer. Når du lader, blinker den siste lysende batteriindikatoren hvitt. Når ladeetuiet er fulladet, lyser alle batteriindikatorene kontinuerlig hvitt.

Hvis ladeetuiet har vært utsatt for høye eller lave temperaturer, lar du etuiet oppnå romtemperatur før du prøver å lade på nytt.

Tilbakestill ladeetuiet ved å sette inn en binders på baksiden av vesken til du kjenner et klikk.