Lading av hodetelefonene

Sett den minste enden av USB-ladekabelen inn i USB-C-porten på høyre øreklokke.

Koble den andre enden til en USB-vegglader eller datamaskin som er slått på. Batteriindikatoren blinker hvitt når batteriet lader.

Det kan ta 2,5 timer å lade hodetelefonene helt. Når batteriet er fulladet, lyser batteriindikatoren hvitt.

• Når batteriet er fulladet, gir det strøm til hodetelefonene i opptil 20 timer
  • 15 minutters lading driver hodetelefonene i opptil 3,5 timer
USB-C-ladeport på høyre øreklokke

Merknad: Hodetelefonene spiller ikke av lyd eller reduserer støy under lading.

Kontroll av batterinivå

Hver gang du slår på hodetelefonene, hører du en talemelding som forteller batterinivået på hodetelefonene. Når du bruker hodetelefonene og batterinivået er lavt, vil du høre «Battery Low, please charge now» (Lavt batterinivå. lad opp nå).

Hvis du vil høre batterinivået mens du bruker hodetelefonene, trykker du på og holder nede berøringsflaten helt til du hører batterinivået.

Høyre øreklokke viser området der du trykker på og holde nede helt til du hører batterinivået