Lading av hodetelefonene

Sett den minste enden på USB-kabelen inn i mikro-USB-kontakten på høyre øreklokke.

Koble den andre enden til en USB-vegglader eller datamaskin som er slått på.

Batteriindikatoren blinker gult når batteriet lader.

Når batteriet er fulladet, lyser batteriindikatoren grønt. Et fullt oppladet batteri gir opptil 20 timers bruk når hodetelefonene er koblet til trådløst, og 40 timers bruk når de er koblet til via lydkabel.