TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Lading av hodetelefonene

Før du lader batteriet, må du passe på at hodetelefonene har romtemperatur (mellom 5 °C og 40 °C).

Slik lader du hodetelefonene:

Åpne det hengslede dekselet på høyre side på innsiden av nakkebåndet

Sett den minste enden på USB-kabelen inn i USB-kontakten

Koble den andre enden av USB-kabelen til en vegglader eller en datamaskin som er slått på

• Batteriindikatoren blinker gult når batteriet lader
  • Når batteriet er fulladet, lyser batteriindikatoren grønt
  • Det kan ta opptil to timer før batteriet er fulladet. Når batteriet er fulladet, gir det strøm til hodetelefonene i opptil ti timer
  • Hodetelefonene kan ikke brukes til lytting under lading

FORSIKTIG: Bare bruk dette produktet med godkjent strømforsyning som oppfyller lokalt regelverk (for eksempel: UL, CSA, VDE, CCC).