Lading av hodetelefonene

Før du lader batteriet, må du passe på at hodetelefonene har romtemperatur (mellom 5 °C og 40 °C).

Slik lader du hodetelefonene:

Åpne det hengslede dekselet på høyre side på innsiden av nakkebåndet

Sett den minste enden på USB-kabelen inn i USB-kontakten

Koble den andre enden av USB-kabelen til en vegglader eller en datamaskin som er slått på

• Batteriindikatoren blinker gult når batteriet lader
  • Når batteriet er fulladet, lyser batteriindikatoren grønt
  • Det kan ta opptil to timer før batteriet er fulladet. Når batteriet er fulladet, gir det strøm til hodetelefonene i opptil ti timer
  • Hodetelefonene kan ikke brukes til lytting under lading

FORSIKTIG: Bare bruk dette produktet med godkjent strømforsyning som oppfyller lokalt regelverk (for eksempel: UL, CSA, VDE, CCC).