Lading av hodesett

Før du bruker hodesettet første gang, er det viktig at du lader batteriet helt opp for å oppnå lengst mulig taletid. Romtemperaturen bør være mellom 5 °C og 40 °C, og produktet bør også ha romtemperatur.

Slik lader du hodesettet:

Merk: Ikke forsøk å pare eller bruke hodesettet når det lades.

Stikk den minste enden av en USB-kabel inn i hodesettet. Sørg for at pilen på pluggen og hodesettet passer opp mot hverandre, slik at pluggen settes på korrekt

Stikk den største enden av kabelen inn i strømforsyningen eller en USB-port på datamaskinen (hvis USB-porten har strøm)

Hvis du bruker strømforsyningsenheten, forlenger du støpselspinnene.

Stikk strømforsyningen inn i en stikkontakt. Hvis du lader hodesettet via en datamaskin, kan det være at du må slå på datamaskinen

La det lades 3 timer første gang selv om det kan ta mindre tid enn det. Batteriindikatoren på baksiden av hodesettet blinker gult mens det lades, men begynner å lyse konstant grønt når ladingen er ferdig.

Merk: Selv om batteriet er litt oppladet av produsenten, vil det å lade hodesettet før du begynner å bruke det, føre til lengre taletid.

Artikkelen Betydningen av lys og toner forklarer hvordan du kan se hvor mye av batteriet som gjenstår.