Lading av hodesett

Før du bruker hodetelefonene for første gang, er det viktig at du lader batteriet helt opp (ca. 2 timer). Romtemperaturen bør være mellom 5 °C og 40 °C, og produktet bør også ha romtemperatur.

• Bruk den vedlagte USB-kabelen for å koble hodetelefonene til en USB-port med strøm, enten på datamaskinen eller en vegglader (følger ikke med)
  • Med fulladet batteri skal hodetelefonene vare i rundt 16 timer