TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Lading av hodesett

Før du bruker hodetelefonene for første gang, er det viktig at du lader batteriet helt opp (ca. 2 timer). Romtemperaturen bør være mellom 5 °C og 40 °C, og produktet bør også ha romtemperatur.

• Bruk den vedlagte USB-kabelen for å koble hodetelefonene til en USB-port med strøm, enten på datamaskinen eller en vegglader (følger ikke med)
  • Med fulladet batteri skal hodetelefonene vare i rundt 16 timer