Lading av hodesett (video inkludert)

Selv om batteriet er ladet opp litt på fabrikken, anbefales det at du lader batteriet helt opp første gang du skal bruke produktet.

Slik lader du hodetelefonene:

Stikk den minste enden av en USB-kabel inn i hodetelefonene.

Stikk den største enden av kabelen inn i en forhandlergodkjent USB-vegglader (følger ikke med) eller USB-port med strøm på datamaskinen.

Merk: Kontrollmodulen kan også lades når den er frakoblet hodetelefonens øreklokke.

Du må regne med opptil tre timer før det er fulladet. Batteriindikatoren blinker gult under lading og grønt når den er ferdigladet.

Merk: Hodetelefonene kan ikke spille av lyd mens de lades.

Merk: Romtemperaturen bør være mellom 5 °C og 40 °C, og produktet bør også ha romtemperatur.