Kontroll av batteristatus

Batteriytelsen varierer avhengig av innholdet som spilles av og volumet. Et fulladet batteri varer i opptil fjorten timer ved vanlig bruk.

Når høyttaleren slås, lyser batteriindikatoren opp et kort øyeblikk og slås av igjen for å spare strøm. Trenger derimot batteriet å lades, lyser indikatoren opp og blinker rødt helt til høyttaleren kobles til strøm og batteriet begynner å lade.

Trykk og hold inne PÅ/AV-knappen på høyttaleren og undersøk indikatoren for batteristatusen for å se strømnivået:

Strøm

• Grønt: 70 % eller mer av en full lading
  • Gult: 20 % – 70 % av en full lading
  • Blinker rødt: 20 % eller mindre av en full lading (opplading nødvendig)

Beskyttelsesmodus for batteriet

Når høyttaleren er frakoblet strøm og uvirksom i over ett døgn, går den inn i en beskyttelsesmodus for å spare strøm. Koble høyttaleren til en stikkontakt for å reaktivere den.