Gratis levering og gratis retur
 

Kontroll av programvareversjon

Følg denne fremgangsmåten for å se programvareversjonen:

Slå TV-en på

Velg TV/video-inngangen som er koblet til systemet

trykk og hold inne setup på kontrollkonsollen helt til skjermen system information vises

Linje 5 viser versjonen til programvaren som er installert i konsollen

Trykk på en knapp på fjernkontrollen

Linje 10 viser versjonen til programvaren som er installert i fjernkontrollen

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din