TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Kontroll av programvareversjon

Følg denne fremgangsmåten for å se programvareversjonen:

Slå TV-en på

Velg TV/video-inngangen som er koblet til systemet

trykk og hold inne setup på kontrollkonsollen helt til skjermen system information vises

Linje 5 viser versjonen til programvaren som er installert i konsollen

Trykk på en knapp på fjernkontrollen

Linje 10 viser versjonen til programvaren som er installert i fjernkontrollen