Kontroll av programvareversjon ved hjelp av SoundTouch-appen

Gjelder for:

mer...

Skjermen for innstillinger i SoundTouch-appen inneholder informasjon som kan hjelpe deg med å oppdatere programvaren, legge systemet til i nettverket og vedlikeholde produktet generelt.

1. Start SoundTouch-appen på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen
  2. VelgMenu (≡) (Meny) > Settings (Innstillinger) > About (Om)
    Merk:
    Hvis ikonet Menu (Meny) (≡) ikke er synlig på stasjonære PC-er og nettbrett, kan det hende menyen allerede er åpen
  3. Velg navnet på systemet du vil vise innstillingene for
  4. Viktig systeminformasjon vises
  5. For å vise programvareinformasjon om selve appen navigerer du tilbake til skjermbildet About (Om) og velg SoundTouch-ikonet

For Lifestyle 135/235/525/535-systemer:

Slå på TV-en, og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle-systemet

Trykk og hold inne Setup (Oppsett) på kontrollkonsollen helt til skjermen «System Information» (Systeminformasjon) vises

• Linje 2 viser versjonen til programvaren som er installert i konsollen
  • Linje 5 viser den installerte programvaren for Acoustimass-modulen
  • Linje 10 viser gjeldende installerte eksterne programvareversjon (trykk på hvilken som helst knapp på fjernkontrollen for å vise versjonen)

For CineMate og SoundTouch-hjemmekinosystemer:

Slå på konsollen til en kilde

Trykk på og hold nede den røde knappen på fjernkontrollen i 4 sekunder til systeminformasjonsskjermen vises

Trykk på den røde knappen for å bla gjennom informasjonen

• 1 CONSOLE (Konsoll): 2. linje: SW versjon
  • 2 ACOUSTIMASS MODULE (Acoustimass-modulen): 2. linje: SW-versjon
  • 3 SOUNDTOUCH (hvis tilkoblet): 1. linje: SW-versjon

For å avslutte systeminformasjonsskjermen trykker du på Avslutt