Kontroll av batteri

• Hver gang du slår på hodetelefonene, hører du en talemelding som forteller hvor mye strøm det er på batteriet i hodetelefonene. Hvis du vil sjekke batteriet visuelt, finner du indikatoren på innsiden på høyre side av nakkebåndet.
  • Når hodetelefonene er i bruk, blinker batteriindikatoren rødt når batteriet må lades.
  • Hvis hodetelefonene er koblet til en Apple-enhet, viser enheten strømnivået på batteriet i hodetelefonene oppe til høyre på skjermen og i varslingssenteret (trukket ned fra låseskjermen).
BatteriindikatoraktivitetBatteristatus
GrøntHalvveis eller fullstendig oppladet
GultLite batteristrøm
Blinker gultMå lades