TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Kontroll av batteri

• Hver gang du slår på hodetelefonene, sier en talemelding hva batterinivået er, og batteriindikatoren på innsiden av høyre ørestykke lyser i ti sekunder. Når du trykker på noen av kontrollene til hodetelefonene, lyser batteriindikatoren også i ti sekunder.
  • Mens hodetelefonene er i bruk, blinker batteriindikatoren rødt når batteriet må lades.
  • Hvis du er koblet til en Apple-enhet, viser enheten hodetelefonenes batterinivå nær det øverste høyre hjørnet på skjermen.