Kontroll av batteri

• Hver gang du slår på hodetelefonene, sier en talemelding hva batterinivået er, og batteriindikatoren på innsiden av høyre ørestykke lyser i ti sekunder. Når du trykker på noen av kontrollene til hodetelefonene, lyser batteriindikatoren også i ti sekunder.
  • Mens hodetelefonene er i bruk, blinker batteriindikatoren rødt når batteriet må lades.
  • Hvis du er koblet til en Apple-enhet, viser enheten hodetelefonenes batterinivå nær det øverste høyre hjørnet på skjermen.