Kontroll av batteri

Hver gang du slår på høyttaleren, viser batteriindikatoren batteriets ladenivå i to sekunder, og hvis det er aktivert, kunngjør en talemelding batteriets ladenivå.

Trykk og hold inne høyttalerens av-/på-knapp for å kontrollere batterinivået. Strømlampen viser ladenivået:

Strøm

• Grønn: Middels til full lading eller, når den er plugget i, helt ladet
  • Gul: Lite batteristrøm
  • Gul (blinker): Koblet til og lader
  • Rød: Må lades eller lavt nivå

Typisk batterilevetid er ca åtte timer ved et moderat lyttenivå. Høyere lyttenivåer krever mer strøm og vil tømme batteriet raskere. Reduser volumet for å forlenge batteriets avspillingstid.

Beskyttelsesmodus for batteriet

Batteriets beskyttelsesmodus sparer strøm. Høyttaleren går inn i beskyttelsesmodus i disse tilfellene:

• Når det har gått 3 dager med uvirksomhet med et gjenstående batterinivå på under 10 %
  • Når batteriet faller ned til 0 %
  • Når det har gått 24 dager med uvirksomhet uansett batterinivå.

Hvis du vil aktivere høyttaleren på nytt, kobler du den til strøm. Ikke sett høyttaleren bort til lagring for lengre periode når batteriindikatoren blinker rødt. Plasser høyttaleren på et kjølig sted når den ikke er i bruk. Ikke sett høyttaleren bort til lagring for lengre perioder med et fulladet batteri.