TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Kontrollere status for Bluetooth®-lading

Statuslampen befinner seg på høyre brillestang.

Statuslampe på Bose Frames

Status for Bluetooth-tilkobling
Viser Bluetooth-tilkoblingsstatusen for mobilenheter.

• Sakte blinkende hvitt lys betyr at Frames er klare til å koble til eller kobler til
  • Raskt blinkende hvitt lys betyr at Frames er koblet til

Ladestatus
Viser batteriets ladenivå når Frames er koblet til strøm.

• Et kontinuerlig hvitt lys betyr at Frames er fulladet
  • Et blinkende hvitt lys betyr at Frames lader

Merk: Hvis du er koblet til en Apple-enhet, vil enheten vise batterinivået for Frames nær øvre høyre hjørne på skjermen og i varslingssenteret.