90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Rengjøring av hodetelefonene

Det er viktig å rengjøre øreproppene til alle Bose®-ørepropptelefoner og -hodesett, også den finmaskede nettingen på hver ørepropp. Dette gir best mulig lydkvalitet. Selv det minste rusk kan gjøre at lyden dempes eller til og med forsvinner.

Ta proppene av øretelefonene og vask dem med mild såpe. Skyll dem godt og tørk dem med en myk klut (la proppene få tørke ordentlig før du setter dem på igjen)

For å rengjøre øretelefonene må du først ta av proppene. Deretter bruker du en myk klut og stryker lett over nettingen (pass på så du ikke dytter ørevoks gjennom nettingen eller inn i åpningen). Sett så på proppene igjen

Slik rengjør du nettingen grundig:

Ta proppene av øretelefonene

Ha litt hydrogenperoksid (maksimal konsentrasjon: 3 %) på nettingen på øretelefonen. Bruk en myk klut eller mykt tørkepapir (pass ekstra på så det ikke renner overskuddsvæske inn i åpningen til øretelefonen)

La øreproppene være i fem minutter, slik at voksen blir myk

Ta litt hydrogenperoksid (maksimal konsentrasjon: 3 %) på en myk tannbørste, børst varsomt på nettingen for å løse opp og fjerne voks uten at overskuddsvæske renner inn i åpningen til øretelefonene

Etter at nettingen er rengjort, rister du forsiktig ut restene av væske og rusk og tørker øretelefonene med en myk klut

Sett på proppene igjen

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din