TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Slik tømmer du sammenkoblingslisten til hodetelefonene

Trykk og hold nede Av/på/Bluetooth® -knappen helt til du hører «Bluetooth list cleared» (Enhetens Bluetooth-liste er slettet) og Bluetooth-lyset blinker sakte blått.

Av/på/Bluetooth-knappen pulserer blått

Slett hodetelefonene fra enhetens Bluetooth-liste. Hodetelefonene er nå klare til sammenkobling