90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Slik tømmer du sammenkoblingslisten til hodetelefonene

Trykk og hold nede Av/på/Bluetooth® -knappen helt til du hører «Bluetooth list cleared» (Enhetens Bluetooth-liste er slettet) og Bluetooth-lyset blinker sakte blått.

Av/på/Bluetooth-knappen pulserer blått

Slett hodetelefonene fra enhetens Bluetooth-liste. Hodetelefonene er nå klare til sammenkobling