Gratis levering og gratis retur
 

Tømme sammenkoblingslisten til hodetelefonene

Slå av hodetelefonene

Trykk på og hold inne av/på/Bluetooth-knappen i ti sekunder til du hører Bluetooth device list cleared (Listen over Bluetooth-enheter er tømt)

Slett Bose® SoundSport® headphones fra Bluetooth-listen på enheten

Alle Bluetooth-enheter fjernes, og hodetelefonene er klare til å sammenkobles med en ny enhet.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din