TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Tømme paringslisten til hodetelefonene

Slå av hodetelefonene.

Trykk og hold av/på/Bluetooth-knappen i ti sekunder til du hører at Bluetooth-enhetslisten er tømt.

Slett Bose® SoundSport® headphones fra Bluetooth-listen på enheten.

Alle Bluetooth-enheter fjernes, og hodetelefonene er klare til å pares med en ny enhet.