Få gratis forsendelse når du bestiller i dag.
 

Tømming av høyttalerens sammenkoblingsliste

  • Trykk og hold Bluetooth®-knappen på høyttaleren inne i ti sekunder til du hører «Bluetooth device list cleared»
  • På mobilenheten sletter du høyttaleren fra Bluetooth-menyen. Alle sammenkoblede mobilenheter slettes, og høyttaleren er klar til ny sammenkobling.

Var dette nyttig?

Send

Takk for tilbakemeldingen.