TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Slik tømmer du systemets Bluetooth®-paringsliste

Når du sammenkobler en Bluetooth®-enhet med systemet, lagres tilkoblingen i systemets sammenkoblingsliste. Hvis du ikke får koblet deg til en enhet, kan det være at du må tømme sammenkoblingslisten. Når du har tømt listen, må du sammenkoble enheten på nytt.

Slå på produktet på fjernkontrollen

Trykk på og hold nede Bluetooth-knappen i ti sekunder til du hører en lyd fra produktet

Slett Bose-produktet fra Bluetooth-menyen på Bluetooth-enheten din.