Slik tømmer du systemets Bluetooth®-paringsliste

når du parer en bluetooth®-enhet med systemet, lagres tilkoblingen i systemets paringsliste. hvis du ikke får koblet deg til en enhet, kan det være at du må tømme paringslisten. når du har tømt listen, må du pare enheten på nytt.

trykk på og hold inne bluetooth-knappen i ti sekunder, til bluetooth-indikatoren begynner å blinke blått.

slett bose solo system fra bluetooth-menyen på mobilenheten.

Systemet gir fra seg et lydsignal og er klart til å pare en enhet