Kompatible enheter

Med SoundLink® Air digital music system får du klar og fyldig lyd som strømmes trådløst via AirPlay® ved hjelp av iPad®, iPhone®, iPod touch® eller en datamaskin som kjører iTunes®. Med dette systemet kan du gjøre følgende:

• Strømme favorittmusikken din fra musikkbiblioteket ditt eller andre AirPlay-kompatible apper på iPod touch, iPhone eller iPad.
  • Strømme musikk fra iTunes på datamaskinen over Wi-Fi-nettverket
  • Koble til en ekstra analog lydkilde til AUDIO IN-kontakten

Du må bruke en av disse kompatible enhetene for å kunne bruke AirPlay med SoundLink® Air system:

• iPod touch, iPhone eller iPad med iOS 4.3.3 eller nyere
  • Windows- eller Mac-maskin som kjører iTunes 10.2.2 eller nyere