Kompatible innsatser for iPod®-modeller

Hvis iPoden din ble levert med en universell dokkadapter fra Apple®, kan du bruke den sammen med SoundDock-systemets innsats for Apples universelle dokkadapter, som vist nedenfor:

Hvis du ikke har en universell dokkadapter fra Apple eller SoundDock-systemets innsats for Apples universelle dokkadapter, kan du ved hjelp av dette diagrammet finne ut hvilken innsats for SoundDock-systemet du kan bruke på din iPod-modell. Du finner etiketten på undersiden av innsatsen.

iPod-modell:

Innsats:

iPhone® (3GS)
8 GB, 16 GB

iPhone (3G)
8 GB, 16 GB

iPhone
4 GB, 8 GB, 16 GB

iPod touch®
8 GB, 16 GB, 32 GB

iPod classic®
80 GB

iPod classic®
160 GB

iPod
(5. generasjon, video)
30 GB

iPod
(5. generasjon, video)
60 GB, 80 GB

iPod
(4. generasjon, fargeskjerm/bilde)
20 GB, 30 GB

iPod
(4. generasjon, fargeskjerm/bilde)
40 GB, 60 GB

iPod
(4. generasjon, svart/hvit-skjerm)
20 GB

iPod
(4. generasjon, svart/hvit-skjerm)
40 GB

iPod nano®
(3. generasjon, video)

iPod nano
(2. generasjon, aluminium)

iPod nano
(1. generasjon)

iPod mini

iPod
(3. generasjon, dokkontakt)
10 GB, 15 GB, 20 GB

iPod
(3. generasjon, dokkontakt)
30 GB, 40 GB

Merk: Det klassiske SoundDock-systemet er ikke et «Works with iPhone»-sertifisert produkt. Det spiller imidlertid av musikk med den originale iPhone-modellen og iPhone 3G (sett iPhone-enheten i flymodus hvis det forekommer lydforstyrrelser). Du kan bruke SoundDock-systemets innsats A til iPhone. Hvis du vil ha en tettere passform, kan Apple tilby en pakning med tre adaptere for en universaldokk for iPhone. Bruk disse adapterne med SoundDock-systemets innsats for Apples universelle dokkadapter. iPhone 3G lades ikke når den står i dokken på systemet. Bruk laderen som ble levert med iPhone 3G, til å lade iPhone.

Eldre SoundDock-systemer ble levert med innsatsmodellene som vises nedenfor. De er kompatible med iPhone-modellene som står på etikettene. Du finner disse etikettene på undersiden av innsatsene, som vist her.