Koble til en Bluetooth®-enhet

Trykk på og hold inne Bluetooth-knappen på fjernkontrollen til lysfeltet begynner å blinke blått. Dette gjør at lydplanken kan registreres av enheter som kan overføre lyd ved hjelp av en Bluetooth-tilkobling

Trykk på og hold inne Bluetooth-knappen på fjernkontrollen

Slå på Bluetooth-funksjonen på mobilenheten. Hvis alternativet Search for available devices (Søk etter tilgjengelige enheter) eller Pair a new device (Sammenkoble med en ny enhet) vises, velger du dette alternativet

Se etter navnet du gav lydplanken da du konfigurerte den i Bose Music-appen. Hvis du ikke gav lydplanken et navn, vises standardnavnet Bose Soundbar 700. Velg navnet på lydplanken når det vises i listen over tilgjengelige enheter

Når tilkoblingen mellom mobilenheten og lydplanken er opprettet, høres en pipetone fra lydplanken og lysfeltet lyser hvitt.