Koble til Bluetooth®-enheter

Gjelder for:

1. På fjernkontrollen trykker du på og holder nede Bluetooth-knappen i ca. ett sekund, helt til Bluetooth-lampen på høyttaleren blinker blått
  2. Slå på Bluetooth på enheten din
  3. Velg Bose-høyttaleren i Bluetooth-menyen til enheten din

Når den er tilkoblet, spiller høyttaleren en tone og Bluetooth-lampen lyser hvitt. Hvis du vil koble til på nytt senere, må du sørge for at Bluetooth er aktivert på enheten, Deretter trykker du bare på Bluetooth-knappen på fjernkontrollen.

Slik kobler du til en Bluetooth-enhet til

Høyttaleren kan kobles til to Bluetooth-enheter om gangen. Slik kobler du til en enhet til:

1. Koble til den første enheten ved hjelp av trinnene ovenfor
  2. Velg Bose-høyttaleren din i Bluetooth-menyen til den andre enheten

Merk: Når to enheter er koblet til, er det kun en av dem som kan høres gjennom høyttaleren om gangen. Hvis du vil høre den andre enheten, må du sette den som spiller på pause og deretter begynne avspilling på den andre enheten.