Tilkobling av enhet med AUX-kontakt

Du kan bruke høyttaleren med en enhet som har en hodetelefon- eller lydutgang. Når du skal bruke denne funksjonen, må du ha en stereolydkabel med en kontakt på 3,5 cm på den ene enden som kan kobles til AUX IN-inngangen på høyttaleren. Denne typen kabel kan kjøpes i elektronikkbutikker.

Slik bruker du AUX IN-kontakten:

Koble kabelen fra lydenheten til AUX IN-kontakten på baksiden av høyttaleren

Slå på høyttaleren, og trykk på AUX

AUX

Juster volumet på den tilkoblede enheten til nesten maksimum, og bruk deretter volumknappene på høyttaleren til å justere volumnivået

Hvis det ikke spilles av lyd på den tilkoblede enheten i løpet av 30 minutter, slår høyttaleren seg automatisk av for å spare batteriet.

Angående SERVICE-kontakten

SERVICE-kontakten bak på høyttaleren er kun for programvareoppdateringer og kan ikke brukes til å spille av lyd på en tilkoblet enhet eller lade systemet. Den kan heller ikke brukes til å koble til en lydenhet.