Tilkobling til mobilenhet på høyttalerens paringsliste

Slik spiller du av musikk fra en paret mobilenhet som for øyeblikket ikke er tilkoblet:

• Trykk på Bluetooth®-knappen på høyttaleren to ganger (innen tre sekunder) for å koble til den neste parede mobilenheten
  • Trykk på Bluetooth-knappen til du hører navnet på den riktige mobilenheten. Du vil høre «Connected to [navnet på enheten]» (Koblet til [navnet på enheten])
  • Når enheten er tilkoblet, kan du spille av musikk fra den