TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Tilkobling til TV

Velg tilkoblingen du vil bruke

Se hvilke lydutganger som finnes på TV-en, og velg en av de tilgjengelige tilkoblingene:

analog stereolyd – en tilkobling som består av en venstre (hvit) og en høyre (rød) kanal

digital optisk lyd – en tilkobling som overfører digitale data i form av pulserende lys gjennom en fiberoptisk kabel

digital koaksial lyd – en digital lydtilkobling som overfører digitale data gjennom en 75-ohms koaksialkabel

Koble til TV-en

Følg disse trinnene for å koble TV-en til systemet:

Sett den ene enden på den valgte lydkabelen inn i den tilhørende lydutgangen på TV-en

Merk: Hvis du bruker en optisk kabel, må du huske å ta av plasthettene som beskytter kontaktene før du kobler til kabelen

Sett den andre enden på lydkabelen inn i den tilhørende inngangen på Bose®-systemet