Tilkobling til lyd/video-enhet

Eksempler på lyd/video-enheter er Blu-ray disc™- og DVD-spiller, videospiller, videokamera, Apple TV® og dekoder. Hvis du trenger mer detaljerte instruksjoner, kan du slå opp i brukerhåndboken for produktet som skal kobles til.

Følg denne fremgangsmåten hvis du skal koble en ekstern lyd/video-enhet til systemet:

Slå TV-en på, og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle®-systemet

trykk på setup på kontrollkonsollen.

trykk på pil ned for å utheve add a new device (legg til en ny enhet)

trykk på ok og følg instruksjonene på skjermen

når prosessen er fullført, blir du spurt om du vil konfigurere bose®-fjernkontrollen til å styre enheten. trykk på ok og følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere fjernkontrollen, eller velg skip this step (hopp over dette trinnet). systemet går tilbake til den opprinnelige konfigureringsskjermen.