TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Tilkobling til ekstern lydenhet

Eksempler på lydenheter er satellitt-/HD-radio, platespiller, CD-spiller og båndspiller. Hvis du trenger mer detaljerte instruksjoner, kan du slå opp i brukerhåndboken for produktet som skal kobles til.

Følg denne fremgangsmåten hvis du skal koble en ekstern lydenhet til systemet:

Slå TV-en på, og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle®-systemet

trykk på setup på kontrollkonsollen.

trykk på pil ned på fjernkontrollen for å utheve add a new device (legg til en ny enhet). trykk deretter på ok

trykk på pil ned for å velge typen enhet du vil koble til

trykk på ok og følg instruksjonene på skjermen

Merk: Siden du kobler til en lydenhet, blir du bedt om å velge en videotilkobling. Velg Ingen når du blir bedt om det.

når prosessen er fullført, blir du spurt om du vil konfigurere bose®-fjernkontrollen til å styre enheten. trykk på ok og følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere fjernkontrollen, eller velg skip this step (hopp over dette trinnet). systemet går tilbake til den opprinnelige konfigureringsskjermen.