Koble til den valgfrie trådløse bassmodulen

Før du begynner

Sjekk om det finnes tilgjengelige systemoppdateringer, og installer dem: Åpne SoundTouch-appen og gå til Menu (Meny) > Settings (Innstillinger) > Speaker Settings (Høyttalerinnstillinger). Hvis en oppdatering er tilgjengelig, trykker du på UPDATE SOFTWARE (OPPDATER PROGRAMVARE) for å installere den.

Koble til bassmodulen

Systemet kan kobles til én eller to bassmoduler. Hvis du vil koble til to, må begge være den samme modellen og også være koblet til trådløst. Hvis du har to trådløse bassmoduler du vil koble til, kobler du til den første og gjentar deretter disse trinnene for den andre.

Koble bassmodulen til et strømuttak

Trykk på SoundTouch-knappen på fjernkontrollen til lydplanken.

SoundTouch-knappen uthevet på SoundTouch-fjernkontrollen

Trykk på og hold nede tallet 7 til tilkoblingslampen foran på lydplanken blinker hvitt, og slipp deretter knappen. Når den er tilkoblet, lyser lyset konstant hvitt, og bassmodulen avgir en tone.

Tips: Hvis bassmodulen ikke kobles til, kobler du fra lydplanken og bassmodulen i 30 sekunder og prøver på nytt.

SoundTouch-fjernkontroll med SoundTouch-knappen og trykking på tallet 7, med lyset som lyser konstant hvitt på lydplanken