90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Tilkobling av hodesett til fly

A20® aviation headset kan konfigureres til å kobles til strømkilden på flyet (6-pinners plugg) eller til å bruke kun batteristrøm (dobbelplugg).

Bruk av 6-pinnersplugg

En enkelt 6-pinnersplugg som kobles til 6-pinnerskontakten i flyet, gir hodesettet strøm fra flyet og interkomlyd. Hvis hodesettet skal få strøm fra flyet, må en 6-pinnerskontakt installeres og monteres på et instrumentpanel av en kvalifisert flytekniker. Det finnes en adapter fra Bose som kan brukes til å konvertere en 6-pinnerskontakt til en dobbel G/A-plugg for å få flere tilkoblingsalternativer.

Slik kobler du til hodesettet

Før 6-pinnerspluggen inn i kontakten, slik at skinnen på pluggen passer inn i sporet på kontakten

Trykk pluggen inn i kontakten

Slik kobler du fra hodesettet

Dra tilbake hylsen nær enden på 6-pinnerspluggen

Fortsett å dra forsiktig til pluggen er ut av kontakten

Du må ikke dra ut pluggen før du først har dratt tilbake hylsen. Hvis du bruker kraft for å få ut pluggen, vil det skade kabelen eller instrumentpanelet.

Bruk av vanlige doble flyplugger

Den vanligste versjonen av hodesettet med bare batteridrift har to vanlige flyplugger (G/A) som kobles til lydutgangen på flyet. Pluggene ser nesten like ut, men mikrofonpluggen (øverst) er kortere og tynnere og har en litt annen utforming enn interkompluggen (nederst).

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din