TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Koble til den valgfrie bassmodulen

Koble bassmodulen til et strømuttak

Velg lydplanken på skjermbildet My Bose (Min Bose) (tilgjengelig via ikonet for hodetelefoner og høyttalere øverst til venstre) i Bose Music-appen

Trykk på bildet av lydplanken nederste til høyre på skjermen

Trykk på Settings (Innstillinger) > Accessory Speakers (Ekstra høyttalere) > Add Bose Accessory Speakers (Legg til ekstra Bose-høyttalere)

Følg appinstruksjonene