Gratis levering og gratis retur
 

Koble til den valgfrie bassmodulen

Koble bassmodulen til et strømuttak

Velg lydplanken på skjermbildet My Bose (Min Bose) (tilgjengelig via ikonet for hodetelefoner og høyttalere øverst til venstre) i Bose Music-appen

Trykk på bildet av lydplanken nederste til høyre på skjermen

Trykk på Settings (Innstillinger) > Accessory Speakers (Ekstra høyttalere) > Add Bose Accessory Speakers (Legg til ekstra Bose-høyttalere)

Følg appinstruksjonene

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din