Lade hodetelefonene

Når du skal lade hodesettet, trenger du en mikro-USB-kabel og en USB-tilkobling (for eksempel USB-tilkoblingen på en PC). Du kan også bruke en USB-vegglader.

Åpne det hengslede dekslet på undersiden av høyre ørepropp.

Sett den minste enden på USB-kabelen inn i USB-kontakten.

Koble den andre enden til en USB-vegglader eller datamaskin som er slått på.

Batteriindikatoren blinker gult når batteriet lader.

Når batteriet er fulladet, lyser batteriindikatoren grønt.

La det gå opptil to timer for fullstendig opplading av batteriet. Når batteriet er fulladet, gir det strøm til hodetelefonene i opptil fem timer. Hodetelefonene kan ikke brukes til lytting under lading

Før lading passer du på at hodetelefonene har romtemperatur (mellom 5 °C og 40 °C)

Bare bruk dette produktet med godkjent strømforsyning som oppfyller lokalt regelverk (for eksempel UL, CSA, VDE, CCC).