TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Tilkobling til datamaskin

trykk på knappen for trådløs kilde på fjernkontrollen. lampen for trådløs kilde skal begynne å blinke på bose® trådløs pc- høyttaler

Trådløs kilde

Slå på datamaskinen. Hvis den allerede er på, må du lukke alle musikkprogrammer

Sett antennen på USB-nøkkelen til de trådløse PC-høyttalerne fra Bose i en vertikal posisjon.

Sett USB-nøkkelen inn i en USB-port på datamaskinen. Strømlampen på USB-nøkkelen tennes og begynner å blinke

Når lampene på USB-nøkkelen og de trådløse PC-høyttalerne lyser kontinuerlig i stedet for å blinke, betyr det at det er opprettet en trådløs tilkobling. Dette kan ta opptil 30 sekunder. Når du hører en lyd fra systemet, betyr det at de trådløse PC-høyttalerne fra Bose er klare til bruk

Når du vil spille av musikk, åpner du et musikkprogram på datamaskinen eller går til en Internett-radiostasjon.