Tilkobling til datamaskin

trykk på knappen for trådløs kilde på fjernkontrollen. lampen for trådløs kilde skal begynne å blinke på bose® trådløs pc- høyttaler

Trådløs kilde

Slå på datamaskinen. Hvis den allerede er på, må du lukke alle musikkprogrammer

Sett antennen på USB-nøkkelen til de trådløse PC-høyttalerne fra Bose i en vertikal posisjon.

Sett USB-nøkkelen inn i en USB-port på datamaskinen. Strømlampen på USB-nøkkelen tennes og begynner å blinke

Når lampene på USB-nøkkelen og de trådløse PC-høyttalerne lyser kontinuerlig i stedet for å blinke, betyr det at det er opprettet en trådløs tilkobling. Dette kan ta opptil 30 sekunder. Når du hører en lyd fra systemet, betyr det at de trådløse PC-høyttalerne fra Bose er klare til bruk

Når du vil spille av musikk, åpner du et musikkprogram på datamaskinen eller går til en Internett-radiostasjon.