90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Koble til et annet Wi-Fi®-nettverk

Hvis nettverksnavnet eller passordet har blitt endret, eller hvis du ønsker å koble systemet til et annet nettverk:

Trykk på og hold inne knappene for Volum ned og Spill av / pause på høyttaleren samtidig i seks sekunder. Når øvre og nedre del av lysringen lyser gult, kringkaster høyttaleren sitt eget Wi-Fi-nettverk slik at det kan konfigureres

Gå til Wi-Fi-innstillingene på mobilenheten, og koble til nettverket som heter Bose Portable Home Speaker eller navnet som ble gitt høyttaleren under opprinnelig konfigurering

Åpne Bose Music-appen, og følg instruksjonene for å koble høyttaleren til nettverket. Hvis du ikke blir bedt om å konfigurere høyttaleren, trykker du på ikonet My Bose (Min Bose) øverst til venstre og trykker deretter på + for å legge til et produkt.

Merk: Hvis mobilenheten spør deg om å fortsette å være koblet til et nettverk uten Internett-tilgang, velger du Ja. Hvis du velger Nei, vil appen ikke koble seg til høyttaleren.