90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Koble til et annet Wi-Fi®-nettverk

Hvis nettverksnavnet eller passordet har blitt endret, eller hvis du ønsker å koble systemet til et annet nettverk:

Trykk på og hold inne TV-ikonet og knappen Skip Back (Hopp tilbake) på fjernkontrollen samtidig i tre sekunder. Når lysfeltet på lydplanken lyser gult, kringkaster lydplanken sitt eget Wi-Fi-nettverk slik at det kan konfigureres

Gå til skjermbildet for Wi-Fi-innstillinger på mobilenheten, og koble til nettverksnavnet som begynner med Bose Soundbar

Åpne Bose Music-appen, og følg instruksjonene for å koble lydplanken til nettverket

Merk: Hvis du ikke blir bedt om å konfigurere systemet, trykker du på ikonet My Bose (Min Bose) øverst til venstre, og trykker deretter på + for å legge til et produkt.