Tilkobling av mobiltelefon eller lydenhet

Bruk 3,5 mm stereopluggen (kompatibel med standard hodetelefonutganger) for å koble Bose®-hodesettet til mobiltelefonen, eller du kan bruke en av de tre 2,5 mm adapterkablene som følger med.

Med korrekt tilkobling oppnår du følgende:

• Stereolyd under musikkavspilling og kommunikasjon
  • At personen i den andre enden av en telefonsamtale hører stemmen din
  • At svar/avslutt-knappen fungerer som den skal

Tilkobling uten bruk av adapter

Hvis telefonen har en 3,5 mm hodetelefonutgang, trenger du ikke å bruke adapterne som følger med.

Stikk lydpluggen til hodesettet inn i hodesettutgangen.

Stikk den andre enden av hodesettpluggen inn i hodetelefonkontakten på telefonen

Ta på deg hodesettet

Tilkobling ved bruk av adapter

Tre unike telefonadaptere følger med Bose mobile on-ear hodesett. Hver av adapterne er merket med et lite symbol (sirkel, diamant, trekant) øverst på pluggen. Hvis telefonen har en 2,5 mm hodetelefonutgang, må du bruke adapter.

Stikk lydpluggen til hodesettet inn i hodesettutgangen.

Velg adapteren som passer. Se i brukerhåndboken for mer informasjon.

Fest adapteren til hodesettets lydkabel.

Deretter stikker du lydpluggen til adapteren inn i hodetelefonutgangen på telefonen.

Ta på deg hodesettet

Merk: Hvis telefonen ikke reagerer på trykking av svar/avslutt-knappen, hvis lyden er delvis eller helt borte, eller hvis mikrofonen ikke fanger opp lyd, kan det være at du bruker feil adapter. Se i brukerhåndboken for å finne ut hvilken adapter som er kompatibel med din telefon.