Tilkobling av mobiltelefon eller lydenhet

Gjelder for:

Hodesettet kan du koble til de fleste smarttelefoner med 3,5 mm stereoplugg (kompatibel med standard utgang for hodetelefoner), eller ved å bruke en 3,5 mm adapter (følger med hodesett kjøpt etter 24. mai 2012).

Med korrekt tilkobling oppnår du følgende:

• Stereolyd under musikkavspilling og kommunikasjon
  • At personen i den andre enden av en telefonsamtale hører stemmen din
  • At svar/avslutt-knappen fungerer som den skal

Tilkobling uten bruk av adapter

Bose®-hodesettet fungerer med de fleste Android™-, BlackBerry®- og Windows®-smarttelefoner uten bruk av adapter.

Stikk hodesettpluggen inn i hodetelefonkontakten på telefonen

Ta på deg hodesettet

Tilkobling av 3,5 mm adapter

En 3,5 mm adapter fulgte med Bose-hodesettet hvis du kjøpte det etter 24. mai 2012. Det kan være nødvendig å bruke denne adapteren hvis telefonen ikke reagerer på trykking av svar/avslutt-knappen, hvis lyden er helt eller delvis borte, eller hvis mikrofonen ikke fanger opp lyd.

Fest adapteren til hodesettkabelen og plugg hodesettet med adapteren inn i hodetelefonutgangen på telefonen

Ta på deg hodesettet

Tilkobling av 2,5 mm adaptere

Det fulgte med 2,5 mm adaptere, med hvert sitt kjennetegn i form av et lite symbol (sirkel eller trekant) på toppen av pluggen, hvis du kjøpte Bose-hodesettet før 24. mai 2012. Hvis telefonen din har en 2,5 mm hodetelefonutgang, må du bruke en av disse adapterne.

Velg adapteren som passer. Gå inn på www.Bose.com/phones for å finne ut hvilken adapter som er kompatibel med din telefon.

Fest adapteren til hodesettets lydkabel.

Deretter stikker du lydpluggen til adapteren inn i hodetelefonutgangen på telefonen.

Ta på deg hodesettet

Merk: Hvis telefonen ikke reagerer på trykking av svar/avslutt-knappen, hvis lyden er delvis eller helt borte eller hvis mikrofonen ikke fanger opp lyd, kan det være at du bruker feil adapter. Prøv den andre adapteren og forsøk igjen.