Gratis levering og gratis retur
 

Tilkobling til en paret Bluetooth®-enhet

hvis det er flere enheter lagret på systemets pareliste, så kan det ta inntil to minutter før den parede enheten kobler seg til.
systemets bluetooth-indikator viser tilkoblingsstatusen

trykk på bluetooth-knappen på fjernkontrollen

systemet kobler seg til de to enhetene som sist strømmet innhold til systemet.

Spill av musikk på enheten

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din