Tilkobling til en tidligere sammenkoblet Mac®-maskin

Dersom du bruker SoundLink®-høyttaleren til flere Bluetooth®-enheter:

Slå av alle andre Bluetooth-enheter som har vært sammenkoblet med SoundLink®-høyttaleren

Slå av alle andre Bluetooth-enheter som har vært sammenkoblet med Mac®-maskinen Hvis datamaskinen har Mac Bluetooth-tastatur og -mus, trenger de ikke kobles fra.

Lukk iTunes® på Mac-en før du fortsetter.

For å koble til en Mac du har sammenkoblet tidligere, bruker du denne framgangsmåten:

Slå på Mac-maskinen, og klikk på Apple®-ikonet eller -menyen øverst til venstre på skjermen

Velg Systemvalg på Apple-menyen.

Kontroller at Bluetooth-ikonet på SoundLink®-høyttaleren blinker hvert tredje sekund. Dersom det ikke blinker, trykker og slipper du Bluetooth-knappen for å sikre at høyttaleren er klar til å kobles til Mac-en.

Trykk på Lyd-ikonet på Maskinvare-menyen på Mac-en

Klikk på fanen Utgang på Lyd-menyen, og velg Bose SoundLink Wireless Mobile speaker som lydutgangsenhet

Klikk på den røde knappen (x) øverst til venstre for å lukke skjermen med Lyd-menyen

Spill av en lydkilde (eksempelvis iTunes®) for å ferdigstille Bluetooth-tilkoblingen. Dette trinnet er spesielt viktig på OS 10.7.x og over