Tilkobling til en tidligere sammenkoblet Mac®-maskin

dersom du bruker soundlink®-høyttaleren til flere bluetooth®-enheter:

slå av alle andre bluetooth-enheter som har vært sammenkoblet med soundlink®-høyttaleren

slå av alle andre bluetooth-enheter som har vært sammenkoblet med mac®-maskinen hvis datamaskinen har mac bluetooth-tastatur og -mus, trenger de ikke kobles fra.

Lukk iTunes® på Mac-en før du fortsetter.

For å koble til en Mac du har sammenkoblet tidligere, bruker du denne framgangsmåten:

Slå på Mac-maskinen, og klikk på Apple®-ikonet eller -menyen øverst til venstre på skjermen

Velg Systemvalg på Apple-menyen.

se etter at bluetooth-symbolet på soundlink®-høyttaleren blinker hvert tredje sekund. dersom det ikke blinker, trykker og slipper du bluetooth-knappen for å sikre at høyttaleren er klar til å kobles til mac-en.

trykk på lyd-ikonet på maskinvare-menyen på mac-en

Klikk på fanen Utgang på Lyd-menyen, og velg Bose SoundLink Wireless Mobile speaker som lydutgangsenhet

Klikk på den røde knappen (x) øverst til venstre for å lukke skjermen med Lyd-menyen

spill av en lydkilde (eksempelvis itunes®) for å ferdigstille bluetooth-tilkoblingen. dette trinnet er spesielt viktig på os 10.7.x og over